Ariens Zitmaaier


Ariens zitmaaiers, al sinds 1958 een begrip

 

Ariens zitmaaiers. Ariens is een Amerikaans bedrijf dat in 1958 hun eerste zitmaaier introduceerde en sindsdien nog altijd een begrip in hun vakgebied zijn. Ariens streeft naar innovatie maar ze zijn ook trouw aan waar ze in het verleden groot mee zijn geworden, namelijk passie voor vakmanschap. Waalderink is met trots gerenommeerd dealer van de Ariens zitmaaiers.

 

Ariens zitmaaiers, wat maakt ze zo bijzonder?

 

Ariens zitmaaiers zijn geavanceerd, innovatief en ergonomisch ontworpen. Daarbij zijn het hoogwaardige maaiers die in ieder seizoen in te zetten zijn.

Bovendien bent u weersonafhankelijk door het veeg-opvangsysteem en is het de ideale machine om uw paardenweide op te schonen.

 

Ariens zitmaaier / Countax C-serie 4WD

 

Dit model zitmaaier beschikt over dezelfde eigenschappen als de standaard C-serie, met als toevoeging vierwielaandrijving. Hierdoor heeft hij meer grip en is hij geschikt voor ruiger, oneffen terrein, steile hellingen en drassige ondergrond. Voorbeelden van uitdagende terreinsoorten zijn boomgaarden, paddocks en hellende of heuvelachtige terreinen. De modellen uit de Countax C-serie, kunnen worden uitgebreid met de PTO aangedreven grasopvangbak.

 

Ariens zitmaaier Zero-turn


De Zero-turn maaiers maken deel uit van Ariens innovatieve ontwikkelingen. Ze vergemakkelijken de manier van werken en perfectioneren het resultaat doordat ze 180 graden kunnen draaien. Hierdoor worden er geen stukken van het gazon overgeslagen en bereikt u een egaal resultaat. Daarbij is de Zero-turn maaier nauwkeurig en gemakkelijk te manoeuvreren langs obstakels. Bijtrimmen van randen is daarom zelden nodig.

 

Neem contact met ons op

 

Wilt u meer informatie over onze Ariens zitmaaiers? Neem dan contact op met Waalderink V.O.F.  in Wierden, Twente. U kunt ons bellen op 0546-572574 of een mail sturen naar info@waalderink.nl