Gebruikte zitmaaiers


Gebruikte zitmaaiers. Zelfde resultaat, kleinere investering.

 

Gebruikte zitmaaiers. Denkt u erover een zitmaaier aan te schaffen voor uw tuin, maar zijn de kosten van aanschaf een argument waardoor u de beslissing nog niet heeft genomen? Kijkt u dan eens naar ons aanbod van gebruikte zitmaaiers. Voor een gebruikte zitmaaier betaalt u aanzienlijk minder, maar door gedegen onderhoud bent u ervan verzekerd dat de zitmaaier in goede staat verkeert.

 

Waarom kiezen voor een zitmaaier?

 

Een zitmaaier biedt, ten opzichte van een loopmaaier, veel comfort en gemak bij het maaien van uw tuin, gazon of overige gras oppervlakken. Zeker bij grotere oppervlakken kan een zitmaaier een uitkomst voor u zijn. Een zitmaaier kan door zijn sterke motor gebruikt worden op diverse ondergronden. Op drassig terrein, steile hellingen, oneffen ondergronden en heuvelachtig terrein. Ook wanneer u door fysieke omstandigheden niet in staat bent om een loopmaaier te bedienen kan een zitmaaier een uitkomst bieden.

 

Gebruikte zitmaaiers en merken

 

Waalderink heeft zitmaaiers van verschillende toonaangevende merken en modellen in het assortiment. Bijvoorbeeld de Ariens Countax C-serie en de Zero-Turn en de frontmaaiers en zitmaaiers van het Zweedse merk Husqvarna. Ons assortiment gebruikte zitmaaiers wisselt regelmatig en hier kunt u dan ook andere merken in aantreffen, zoals Green Technology, Westwood, Stiga Park.

 

Neem contact met ons op

 

Wilt u meer informatie over onze gebruikte zitmaaiers? Neem dan contact op met Waalderink V.O.F. in Wierden, Twente. U kunt ons bellen op 0546-572574 of een mail sturen naar info@waalderink.nl