Grasmaaier reparatie Twente


Wilt u een grasmaaier kopen in Twente?

 

Waalderink is uw leverancier, ook voor grasmaaier reparatie en Automower reparatie! 

 

In Twente is veel gras te vinden, wat natuurlijk gemaaid moet worden. Heeft u een bedrijf of bent u particulier? Bij Waalderink kunt u een grasmaaier kopen. Ons bedrijf, centraal gelegen in Twente, (gemeente Wierden) kan u uitstekende service, reparatie en onderhoud van uw grasmaaier aanbieden.

De kwaliteitsmerken Husqvarna, Automower, Gardena, Al-Ko en veel en veel meer, zijn bij ons goed vertegenwoordigd, evenals de onderdelen die nodig zijn voor reparatie en onderhoud. Waalderink biedt u uitstekende tuinmachines, zowel nieuw als gebruikt.
Neem contact op met een vertrouwd adres, neem contact op met Waalderink.

 

Zoek niet verder voor Automower reparatie of grasmaaier reparatie in Twente. Bij Waalderink kunt u terecht voor het kopen van een grasmaaier maar ook voor onderhoud van grasmaaier en robotmaaier!

 

Waalderink is al twintig jaar een veelzijdig bedrijf met tuin-, park- en bosbouwmachines. U vindt ons in Twente, met een uitgebreid aanbod van hoge kwaliteit grasmaaiers die u voor een scherpe prijs kunt kopen. Ook kunnen wij de reparatie van uw grasmaaier verzorgen, zowel loopmaaiers, zitmaaiers en ruwtereinmaaiers, als ook robotmaaiers van alle merken.

 

Bij Waalderink bent u zeker van:

 

  • goede service en aftersales;
  • de klant goed informeren en adviseren;
  • probleemoplossend werken;
  • snel en direct handelen;
  • vakbekwaam personeel;
  • goede garantievoorwaarden voor nieuwe en gebruikte machines;
  • levering aan huis.

 

Neem contact met ons op voor de uitgebreide collectie

 

Zitmaaiers, robotmaaiers, loopmaaiers, bosmaaiers, bladblazers, kettingzagen en meer kunt u vinden in ons assortiment. Kijk op de website voor meer informatie. Of bel op 0546-572574 of 06-51897935. Waalderink is de specialist op het groene gebied.