Grasmaaier reparatie Wierden


Wilt u een grasmaaier kopen in Wierden?

Uw leverancier is Waalderink uit Wierden! Eveneens voor grasmaaier reparatie en Automower herstel!  

 

Waalderink uit Wierden is een veelzijdig bedrijf met tuin-, park- en bosbouwmachines. Met onze twintig jaar ervaring hebben we veel tevreden klanten die hun grasmaaier bij ons in Wierden, Twente kopen. Dat doen ze omdat ze weten dat het onderhoud en reparatie van grasmaaier of Automower geen enkel probleem oplevert.

Door onze centrale ligging in Wierden, heeft ons bedrijf veel klanten uit Twente en de Achterhoek, zowel bedrijven als particulieren. Dat is niet verwonderlijk als u weet dat wij een gerenommeerd dealer zijn voor de merken Automower, Husqvarna, Comet, Gardena, Munters-Sial, Al-Ko en Ariëns. Daarnaast hebben wij diverse onderdelen van deze merken op voorraad voor reparatie en onderhoud. Neem contact op met een vertrouwd adres in Automowers en grasmaaiers! Neem contact op met Waalderink.

 

Waalderink uit Wierden voor grasmaaier reparatie en Automower reparatie. Ook nieuw kopen van een grasmaaier en Automower is altijd vertrouwd in Wierden!

 

Op onze website vindt u van vele producten de productinformatie. Wij verkopen robotmaaiers, zitmaaiers, loopmaaiers, hogedrukreinigers, bladblazers, bosmaaiers, motorzagen en aanhangwagens. Wat u ook koopt, bij Waalderink bent u zeker van:

 

  • goede service en aftersales;
  • vakbekwaam personeel;
  • uitstekende klantenservice;
  • probleemoplossend werken;
  • snel en direct handelen;
  • goede garantievoorwaarden;
  • levering aan huis.

 

Neem contact met ons op voor advies op maat

 

Iedere tuin is anders en ieder persoon heeft eigen wensen op welke wijze het gras te onderhouden. Daarom bieden wij maatwerk en stemmen wij de verkoop van grasmaaiers en Automovers af op onze klant. Voor meer informatie kunt u bellen op 0546-572574 of kom langs. Wij zijn gevestigd aan de Handelsweg 7 in Wierden. Als vertrouwd adres bij reparatie van grasmaaier en Automower staan wij voor u klaar!