Over ons


Waalderink Tuinmachines & Aanhangwagens

 

Officieel dealer van Husqvarna, Ariens, Al-Ko en Comet!

In september 2012 verhuisde Waalderink zijn bedrijf van de Industrieweg 10 naar de Handelsweg 7 in Wierden. Met dit nieuwe pand waar een extra verdieping op zit, kwam er dus ook meer ruimte voor het laten zien van alle tuinbenodigdheden waarbij wij nu het hele programma van Husqvarna leveren zoals:

Zitmaaiers, Frontmaaiers (Riders), Loopmaaiers, Duwmaaiers, Robotmaaiers (Automowers), Bosmaaiers, Taludmaaiers, Kettingzagen, Veiligheidskleding en nog veel meer.

Daarnaast vindt u bij ons uiteraard ook andere merken zoals:
Ariens, voorheen Countax:
De zitmaaiers van Ariens (voorheen Countax) zijn zeer exclusief door hun veeg/opvangsysteem achter de machine die het gras niet door een tunnel opvangen, maar door een borstel. Hierdoor bent u niet afhankelijk van het weer, en kunt u niet alleen gras opvangen maar ook mos, takken, bladeren, houdt hij de oprit schoon en kan hij zelfs de uitwerpselen in de paardenwei eenvoudig verwijderen. Tevens zit er een rol achter de veegmachine om Engelse banen in het gazon te creƫren.

Om de verzorging van uw oprit, auto of caravan compleet te maken verkopen wij ook Stoom-hogedrukreinigers, Warmwater-hogedrukreinigers, Koudwater-hogedrukreinigers (met en zonder benzinemotor) van het merk Comet.

Naast dit alles vindt u bij ons ook een assortiment aanhangwagens, zowel geremd als ongeremd en in diverse opbouw mogelijkheden. In onze eigen,speciaal ingerichte werkplaats voor montage,onderhoud en reparatiewerkzaamheden, hebben wij afdelingen voor de robotmaaiers, 2-taktmachines, revisie, aanhangwagens en tuin en parkmachines.

Neem voor informatie over alles wat Waalderink Tuinmachines en Aanhangwagens u te bieden heeft een kijkje op www.waalderink.nl of bel ons: 0546-572574!