Zitmaaiers


Naast nieuwe zitmaaiers hebben wij ook een aanbod gebruikte zitmaaiers

 

Ariens / Countax Zitmaaiers C-serie

AriensCountaxzitmaaiers

De populairste tuintractoren van Groot-Brittannië. De modellen uit de Countax C-serie, kunnen worden uitgebreid met de PTO aangedreven grasopvangbak. Deze serie is leverbaar met achterlossende, Combi of HGM. (Hoog Gras Mulch) maaidekken in de maaibreedtes van 92cm tot 112cm. Alle functies van een standaard Ariens C-serie, maar met de toevoeging van vierwielaandrijving. De 4WD-serie is een ga overal, maai overal tuintrekker in staat om steile hellingen te beklimmen, oneffen heuvels te doorkruisen en te rijden door ruw en drassig terrein. Deze capaciteit is te danken aan 4TRAC, de unieke Ariens 4WD technologie. De 4TRAC transmissie voelt het niveau van grip vereist op elk wiel en past dienovereenkomstig de aandrijving aan. Combineert u één van deze tuintrekkers met de optioneel leverbare trekker profielbanden en een HGM ( Hoog Gras Mulch) maaidek heeft u een echte ruwterrein maaier die in zeer moeilijke omstandigheden u zal verbazen. Een 4WD C-serie tuintrekker is de keuze voor eigenaren van gazons, hellende gebieden, boomgaarden en paddocks.


 

AL-KO Powerline

Al-Kozitmaaiers

AL-KO QUALITY FOR LIFE zitmaaiers staan voor perfectie in techniek en comfort. Deze kwalitatief hoogwaardige Oostenrijkse zitmaaiers zijn te beschouwen als de BMW onder de consumenten zitmaaiers.
Door de doordachte bestuurdersergonomie, de brede treeplanken, de grote beenruimte, de comfortabele stoel, het nauwkeurig en licht werkend besturingssysteem, het extra stil gelagerde maaidek en de vanaf de zitting gemakkelijk te legen vangbak bent u met een AL-KO zitmaaier verzekerd van QUALITY FOR LIFE. De naam AL-KO staat voor innovatief design, het hoogste comfort, meer kracht en optimale veiligheid. Voor de AL-KO zitmaaiers is een uitgebreid programma accessoires beschikbaar. Met de mogelijkheden van een veegmachine, een getrokken gazonwals, een aanhangwagen en een sneeuwschuif met sneeuwkettingen kunt u nog meer rendement uit uw AL-KO tractor halen. Voor het eventueel vervoeren van uw AL-KO tractor zijn zeer licht hanteerbare aluminium rijplanken beschikbaar. AL-KO is de beste keuze voor de kritische tuinliefhebber die voor goed en betrouwbaar.


 

Ariens Zero-Turn

.

Ariens Zero Turn

 


 

Husqvarna Frontmaaiers

.